in

Român supărat că erau prețurile prea mari într-un magazin din Roma, a scos pușca și a tras în patron

Românul a susținut că prețurile sunt prea mari, iar confruntarea verbală dintre cei doi a devenit violentă. Înfuriat, românul a plecat și s-a întors cu o carabină cu aer comprimat. Un român din Italia a tras cu carabina airsoft într-un patron de magazin din Roma, supărat de prețurile mari. El a fost prins de polițiști și e acuzat de tentativă de omor. Românul de 46 de ani a intrat în magazinul din Roma, de pe strada Via Acquaroni, în Torre Gaia. A luat câteva produse și, când s-a dus să le plătească, s-a luat la ceartă cu patronul, un tânăr de 34 de ani din Bangladesh.

Potrivit observator.tv, care citează presa italiană, bărbatul a tras de două ori: o dată în direcția patronului, dar nu l-a nimerit. Al doilea foc a nimerit în schimb cântarul magazinului, care a fost avariat.

Patronul magazinului și-a făcut curaj și a încercat să-l dezarmeze pe român. A urmat o luptă corp la corp, dar clientul a reușit să se elibereze și a fugit.

Alertați, polițiștii italieni au reușit să afle domiciliul românului, unde au găsit și carabina airsoft, pe care au confiscat-o. Bărbatul de 46 de ani a fost încătușat și acuzat de tentativă de omor și vătămare corporală, spunepresa italiană, citată de observator.tv.

Tânărul patron a primit îngrijiri medicale pentru o rană la picior și numeroase zgârieturi, care i-au fost provocate în timpul luptei corp la corp cu românul. Agresorul a fost încarcerat la închisoarea Regina Coeli din Roma.

Un video care include camere de supraveghere de la incident a fost difuzat de Carabinierii din Roma.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, departe de civilizație: doar jumătate din populaţia ţării are canalizare

Căldura teribilă din Italia face victime și printre români: bărbat de 69 de ani, găsit mort în apropiere de Gara Centrală din Milano