in

Dispărut Costel Stîngaciu, din Ariccia. A coborât din autobuz la Tiburtina, de atunci nu l-a mai văzut nimeni

A coborât din autobuz Tiburtina, la Roma. Marți, 13 martie, Costel Stîngaciu, 45 de ani, rezident la Ariccia, zona Castelli Romani, urma să ajungă la Campoleone (Aprilia), unde lucrează de un an ca șef de șantier la o firmă de construcții locală. Nu a mai ajuns, scrie Roma Today.

A sosit în acea zi, la ora 5:30, la Roma, după ce a petrecut câteva zile în Calabria cu niște rude. A ajuns la Tiburtina, șoferul autobuzului a spus că l-a văzut pe Costel Stîngaciu coborând din autobuz. De acolo ar fi trebuit să ia metroul să meargă la gara Termini și apoi să ia un tren spre Campoleone, unde îl aștepta un coleg de muncă. Cu toate acestea, lucrătorul nu a ajuns niciodată la destinație.

Românul de 45 de ani, la momentul dispariției, avea cu el un smartphone negru, documente și o pungă galbenă și verde de pânză, cu niște achiziții făcute într-o măcelărie și o jachetă portocalie de lucru. Înalțime 1,72, ochi căprui și păr șaten, cu mustață mare, purtând o vestă cu glugă neagră, un pulover negru, pantaloni de catifea albastru închis, adidași alb-negru, și o pălărie neagră și capace gri.

Cazul lui a fost prezentat și la emisiunea dedicată dispăruților, de pe Rai 3, „Chi l’ha Visto?”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Emanuele Dessì, bătăușul de români, ales senator și reprimit în M5S

Visurile unei deputate PSD: Creștem salariile și oprim exodul tinerilor