in

Distrugeau benzinării cu buldozerul pentru a smulge casieriile automate, bandă de români anihilată de carabinierii din Cattolica

A fost identificată banda specializată în jefuirea benzinăriilor. Tehnica era mereu aceeași.

Furau un vehicul greu, excavator, buldozer și altele asemenea pentru a smulge casieria automată, apoi o încărcau în mașină și o deschideau în altă parte, pentru a lua banii.

Numeroase atacuri au fost înregistrate în acest fel în diferite zone din regiunea nordului Italiei.

De multe ori pagubele făcute au depășit cu mult prada în bani din caseta distribuitorului. Atacurile au însemnat și zile de închidere a benzinăriilor, pentru refacerea distribuitoarelor automate și a casieriilor.

Banda a fost descoperită în timpul unui control de către carabinierii din Cattolica care observaseră că un Opel cu număr de înmatriculare românesc se învârtea suspect în jurul unei stații de benzină în San Giovanni in Marignano.

Carabinierii primiseră deja rapoarte de la colegii lor din nordul Italiei despre o bandă specializată în jafuri de la distribuitori.

Militarii au oprit mașina și au cerut documentele. Cei trei români aflați la bord, cu vârsta cuprinsă între 21 și 33 de ani, erau deja căutați pentru că au furat buldozere și apoi le-au folosit în furturi la benzinării.

În timpul perchezițiilor ulterioare, peste 10 mii de euro au fost găsiți cu grijă ascunși într-un apartament. Cei trei au fost arestați.

Țară bananieră. Șeful de la Spălarea Banilor, fost șef la secrete de stat, și-a falsificat toate diplomele de studii. A fost arestat

Veste bună pentru cei care vin în Italia! Guvernul propune REDUCEREA CARANTINEI, nu se va mai sta 14 zile