in

Doi români, soț și soție, arestați și trimiși în Italia, ar fi abuzat sexual copilul de care trebuiau să aibă grijă

Doi români, soț și soție, au fost arestați de Curtea de Apel Cluj pentru a fi predați autorităților din Italia, unde au fost condamnați la închisoare pentru că au abuzat sexual un copil.

Un bărbat de 42 de ani din județul Maramureș și soția acestuia au fost arestați de Curtea de Apel Cluj în baza unui mandate european de arestare emis de autoritățile din Italia, unde românii au fost condamnați la doi ani și opt luni de închisoare pentru că au abuzat sexual un minor.

Potrivit sentinței de condamnare a românilor, „abuzând de condiția de inferioritate psihico-fizică a unui minor, care le-a fost încredințat spre îngrijiri și educare, prin constrângere, l-au obligat pe minor la întreținerea unor diferite forme de acte sexual”.

Judecătorii italieni au mai reținut că românul și soția lui au întreținut acte sexuale în față copilului „în scopul a-l face să privească, profitând de capacitatea limitată a victimei de a se autoapăra și abuzând de ospitalitatea pe care ar fi trebuit să i-o ofere copilului”.

În față judecătorilor români, cei doi maramureșeni au declarat că sunt de acord să fie predați autorităților italiene, urmând că fiica lor de cinci ani să rămână în grijă bunicii.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șofer român de TIR, de 64 de ani, găsit mort în cabină, la volan. Alerta dată chiar de patronul firmei unde lucra

Emilia-Romagna: Badantele din România, testate obligatoriu pentru coronavirus, plus carantină 14 zile