in

Doliu în Brugnera, asistenta medicală Săndica Constantin a murit la doar 47 de ani

Comunitatea din Brugnera (provincia Pordenone) deplânge moartea prematură a unei asistente românce, care a murit la vârsta de 47 de ani, în urma unei boli. Sandica Constantin, originara din Bucuresti, s-a mutat în Italia în 2001 împreună cu soțul ei Cristian. Asistentă de profesie, Sandica și-a dedicat viața profesională asistenței medicale, mai întâi la spitalul Pordenone și mai târziu în centrul de prelevare de sânge al unității de sănătate Sacile.

Cunoscută pentru stilul ei rezervat și eficient, a fost foarte apreciată de colegi și de pacienți. Sandica nu si-a pierdut niciodata curajul și speranța, dupa ce a luptat cu atata hotarare timp de trei ani impotriva unei boli necruțătoare. Își păstrase un spirit optimist și însorit, dedicându-se familiei sale, scrie friulioggi.it

Intoxicată de o sobă cu gaz, româncă de 47 de ani moare în zona Bologna

Ultimul rămas bun de la Sandica Constantin va avea loc mâine, la ora 16, în Casa Îngerilor din Sacile, unde va fi celebrată slujba cu ritul ortodox. Comunitatea Brugnera se adună în jurul durerii lui Cristian și a celor două fiice ale sale, Alexandra și Melissa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Trei tineri români înghițiți de ape în nordul Italiei. Două corpuri au fost găsite, este căutat în continuare Cristian

Ministerul de Externe confirmă cetăţenia română a celor două tinere decedate ale căror corpuri au fost recuperate