in

Dramă lângă Verona, un român și-a înjunghiat soția și s-a sinucis

Dramă la Dossobuono (zonă din localitatea Villafranca di Verona, provincia Verona). Un bărbat s-a sinucis aruncându-se sub un tir pe autostrada A22, după ce a încercat să-și omoare soția cu un cuțit.

Paul Ciprian Stroiescu (foto), 31 de ani, șomer, locuia cu soția Roxana Nița Stroiescu, de 29 de ani, și cu fiica lor de trei ani și jumătate, care tocmai începuse grădinița. Scena tentativei de omor, locuința lor.

Viața lor era un infern. Ea era sătulă să trebuiască să facă totul de una singură, să lucreze, să întrețină familia, să plătească facturile. și trebuia să îngrijească și micuța de trei ani și jumătate.

„M-ai înșelat, arunc în aer casa”

El nu lucra. Potrivit spuselor rudelor și cunoscuților, acel bărbat care de ani de zile nu lucra și trăia pe spatele soției era un dezastru. Îi cerea bani neîncetat și o lovea. Însă Roxana nu a depus niciodată plângere, deși și sora sa i-a sugerat să o facă.

Paul era foarte gelos. Îi spunea soției că dacă va descoperi că are un altul o va omorî. În acea zi, între cei doi soți a avut loc o ceartă. El a acuzat-o din nou că-l trădează și orbit de furie, a înjunghiat-o. Femeia și-a pierdut pentru câteva clipe conștiența, însă a rămas nemișcată pentru a-l face să creadă că a ucis-o.

Şoc şi groază la Palermo: Un român a ucis două femei, apoi s-a sinucis

Roxana a reușit să iasă în stradă și să ceară ajutor, fiind apoi internată la spitalul din Borgo Trento. Bărbatul, între timp, s-a baricadat în locuința sa și când s-a văzut încercuit de carabinieri, a dat drumul la gaz, amenințând că va arunca clădirea în aer. Apoi a fugit pe jos și a sărit gardul de protecție al autostrăzii 22, fiind lovit de un tir.


Bărbaţii cărora soţiile le pleacă în străinătate, depresivi

Înainte de a se arunca în fața tirului, Paul a sunat o bună prietenă de-a soției sale, căreia i-a spus: „Sunt mort, eu sunt un om mort. Ea mă trăda de trei luni„. A închis telefonul și s-a aruncat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arestați după ce au jefuit și ucis un bătrân de 75 de ani, lângă Caserta

Școala românească de la Atena și-a deschis porțile: ”Vrem să fim un exemplu pentru toată diaspora”