in

După ce a muncit în Italia, s-a reîntors în țară la cei 5 copii ai ei, lovită mortal pe trecerea de pietoni

Cinci copii din Târgoviște își plâng mama după ce biata femeie a fost ucisă de o mașină pe trecerea de pietoni. Românca avea un băiat de 14 ani și 4 fete. Aceștia au stat mai mult printre străini cât ea a fost plecată la muncă, în Italia. Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fost audiat și este cercetat în stare de libertate. Zeci de minute au încercat medicii să o țină în viață, însă manevrele lor nu au dat rezultat.

La întoarcerea din Italia, femeia se angajase la o fabrică și avea o nouă relație. Ea se îndrepta sâmbătă seară spre casă de la serviciu. În momentul în care a traversat pe trecerea din pietoni o mașină sport a spulberat-o. Un martor a sărit în ajutorul femeii de 33 de ani până să sosească ambulanța. Pentru victimă însă impactul s-a dovedit devastator.

Când am ajuns la fața locului pacienta era în stop cardio-respirator, cineva de la fața locului îi făcea masaj cardiac”, a declarat pentru ProTv, Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa. Echipajul de la ambulanță sosit la fața locului a încercat să o resusciteze pe femeie preț de 45 de minute. Din nefericire, în cele din urmă s-a văzut nevoit să îi declare decesul.

Șoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Nu băuse, așa că a fost audiat imediat. Deja are pe numele lui un dosar penal pentru ucidere din culpă însă este cercetat în libertate.

Eduard Popa, iubitul victimei: ”Voia să ia copiii acasă, să îi creștem acasă, să nu mai stea prin străini”.

Rudele șoferului susțin că acesta ar fi nevinovat și că pietonul ar fi apărut brusc înaintea autoturismului. Unchiul şoferului„Venea spre casă copilul, dar femeia i-a sărit dintr-o dată în față, pe trecerea de pietoni, dar el a evitat cât a putut, de a intrat în pom. Nu a mai avut ce să mai facă.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, 3 luni de așteptare pentru o înmormântare, 2500 de sicrie la cimitirul Flaminio – VIDEO

Avion

Diaspora se întoarce în ţară de Paşte. Cât costă un bilet de avion pe ruta Italia-România