in

Durere imensă în familia unui preot român din Italia, soția a murit după o grea suferință, la doar 36 de ani

Durere mare în familia unui preot român din Italia. Părintele Ivan Dobrotchi, de la Parohia Sf. Mc. Acachie din Catanzaro-Crotone a rămas să crească singur cei trei copii mici pe care îi are. Preoteasa Sorina Dobrotchi a murit în urmă cu trei zile, după o grea suferinţă.

Iată mesajul PS Episcopul SILUAN al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, publicat pe  site-ul oficial.

«Cu părintească durere, aducem la cunoștință că, în după-amiaza zilei de 18.09.2018, Preoteasa Sorina (Dobrotchi), soția Părintelui Ivan (Dobrotchi), de la Parohia „Sf. Mc. Acachie” din Catanzaro-Crotone (Protopopiatul Misionar Calabria), a adormit în Domnul, la vârsta de doar 36 de ani, în urma unei grele suferințe.

 În aceste momente de încercare pentru Familia Preotesei Sorina și în mod special pentru Părintele Ivan, rămas singur pentru a-i îngriji și a-i crește pe cei trei fii ai lor (Elisei – 6 ani, Spiridon – aproape 5 ani, și Damian – 4 ani), îi îndemnăm pe toți clericii, monahii și credincioșii din cuprinsul Episcopiei Italiei să o pomenim cu toții pe Preoteasa Sorina și să cerem pentru sufletul ei iertarea păcatelor celor de voie și celor fără de voie și veșnică odihnă, acolo unde toți Sfinții se odihnesc, iar Familiei îndoliate să ne rugăm să-i dăruiască Dumnezeu mila și mângâierea Sa.

Să ne rugăm, de asemenea, pentru toți cei din familia Preotesei Sorina și pentru toți cei care sunt îndurerați și întristați de plecarea ei dintre noi, ca durerea și întristarea lor să se prefacă în mângâiere și în liniștire, întru nădejdea revederii în Împărăția lui Dumnezeu.

Episcopul SILUAN
al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brescia, povestea fetițelor drogate și abandonate într-o mașină: părinții români au pierdut drepturile părintești

Două chitare, două suflete, o prietenie între două popoare cu aceeaşi rădăcină latină: eveniment cultural deosebit la Ambasada României