in

Escrocherie de aproape două milioane și jumătate de euro, doi italieni și o româncă au obținut ilegal 19 contracte de leasing

Tribunalul Bacău l-a condamnat pe Antonino Gattuso, cetăţean italian, la trei ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani, scrie ziarul Adevărul. Decizia instanţei nu este definitivă.

În acelaşi dosar a fost judecat şi un alt italian, Costa Giuseppe, pentru înşelăciune, spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, dar acesta a decedat în timpul judecăţii, astfel că instanţa a hotărât încetarea procesului penal în cazul lui.

Bologna, venit de cetățenie ilegal, peste 140 de români denunțați. Georgia Meloni explodează

Florica Dina Surcel, complice cu cei doi, a primit tot trei ani de închisoare pentru spălare de bani, dar cu suspendarea executării sub supraveghere.

Cei trei au fost acuzaţi  de procurorii DNA de inducerea în eroare a reprezentanţilor unor instituţii financiare nebancare la încheierea a 19 contracte de leasing, ce aveau ca obiect autovehicule sau utilaje, în valoare de 2.421.348,94 euro.

Escrocii au venit cu balanţe, bilanţuri, conturi de profit şi pierdere falsificate, din care rezulta că societatea pe care o administrau derula relaţii comerciale prospere. Ulterior, autotuvehiculele achiziţionate au fost înstrăinate prin manopere frauduloase (modificarea seriilor de şasiu) înainte de achitarea lor integrală.

Antonino Gattuso şi Florica Dina Surcel nu sunt la prima încălcare a legii. În martie 2016, Curtea de Apel Braşov i-a condamnat la 5 ani şi 10 luni de închisoare, respectiv 3 ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, pentru înşelăciune în formă continuată şi uz de fals în formă continuată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
milano cladire incendiu urias

Milano, clădire de locuinţe cu 20 de etaje, devastată duminică de un incendiu uriaş – VIDEO

Romania tara de emigrare

România continuă să fie o ţară de emigrare, îmbătrânirea populației se accentuează