in

Un imobil plin cu români a explodat la Torino, mort un băiețel de 4 ani – FOTO

O clădire s-a prăbușit la Torino din cauza unei explozii. Cauza pare să fi fost boilerul. Pompierii s-au mobilizat pentru a extrage pe cei rămați blocați sub dărâmături.

O clădire cu două etaje din Torino, în Via del Bramafame 42, lângă stadionul Allianz din Torino, s-a prăbușit cu puțin înainte de ora 9 dimineața.

Pompierii au lucrat fără întrerupere, încercând să salveze și să extragă din dărâmături pe oricine se afla în clădire în momentul exploziei.

explozie imobil romani Torino

Clădirea cu două etaje, situată în cartierul Madonna di Campagna, este formată din 6 apartamente, dintre care 5 sunt locuite.

Locatarii caselor sunt în mare parte cetățeni de origine română, scrie presa italiană.

Salvatorii, ajutați și de câini, au extras toate persoanele implicate în explozie. Trei persoane au fost scoase în viață.

Doi răniți grav: în condiții mai grave este o femeie, fost transportată la Centrul de Traume Ortopedice din Torino, în timp ce celălalt la spitalul Martini. A treia persoană a raportat doar vânătăi și vânătăi minore.

Băiatul de 4 ani căutat de pompieri a fost însă extras fără viață. Inutilă intervenția personalului medical.

Cea care a dat alarma a fost chiar mama copilului, încă prinsă între cărămizi și grinzi de lemn.

Virginica Simion a murit după ce, în urmă cu o săptămână, i-a explodat butelia în apartament. Familia cere ajutor pentru repatriere

Cauzele prăbușirii sunt încă de stabilit, dar se pare că a fost cauzată de o explozie. Pentru a verifica motivele, o unitate Nbcr a Pompierilor este prezentă la fața locului, care încă de la primele descoperiri ar fi găsit o anomalie la centrala de apă caldă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]

Școlile se redeschid în Italia: masca obligatorie, test COVID la fiecare 48 de ore pentru nevaccinați, sedințe online cu părinții

Interpelare în Parlament după un articol din Gazeta Românească: ”Iată problemele de la Consulatul din Milano care trebuie rezolvate în cel mai scurt timp”