in

Explozie puternică la Belluno, îngrijitoare română, împreună cu bătrâna pe care o îngrijea, duse în stare gravă la spital

Explozie puternică în Sorriva di Sovramonte, localitate situată în provincia Belluno, regiunea Veneto. Deflagrația a avut loc în interiorul unei case, la ora 9 în această dimineață, joi, 6 mai, într-o clădire de prefabricate din via Sorriva, la numărul 158, acum complet inutilizabilă. 

Din prima reconstituire a faptelor, se pare că îngrijitoarea ar fi pornit aragazul pentru a face cafea, apoi a urmat explozia. O bubuitură puternică,  ce i-a speriat pe locuitorii cătunului care au dat imediat semnalul de alarmă. Pompierii și personalul sanitar au intervenit la fața locului, împreună cu carabinierii din Lamon.

Trei persoane au fost implicate în explozie, o femeie grav arsă a fost transportată cu elicopterul la departamentul de arsuri majore al spitalului din Padova. Este vorba despre îngrijitoare română. în vârstă de 54 de ani, C.S., internată cu arsuri grave și în pericol de viață. 

Cealaltă femeie implicată, Z.F., născută în 1923, este, de asemenea, în pericol de viață, dar internată la spitalul civic din Feltre.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
sarnale

Un bărbat a fost înjunghiat după ce şi-a criticat soţia că nu ştie să facă sarmale

Fetița de 18 luni ucisă, acuzații oficiale pentru românul Gabriel Marincat: „A violat-o, apoi a omorât-o”