in

Fetița de 18 luni ucisă, acuzații oficiale pentru românul Gabriel Marincat: „A violat-o, apoi a omorât-o”

Acuzații grave pentru Gabriel Robert Marincat, aflat în închisoare din ianuarie pentru moartea lui Sharon, fiica de 18 luni a fostei sale partenere.

La început a fost acuzat de moarte ca urmare a relelor tratamente în familie, dar acum procurorul din Como Antonia Pavan îl acuză de asasinarea voluntară agravată de violența sexuală împotriva unui copil, după autopsie. Știrea a fost raportată de două ziare locale.

Iată cine este monstrul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni în Italia: Gabriel Robert Marincat, muncitor român de 25 de ani

La 11 ianuarie numai Gabriel Matincat și fetița se aflau acasă în Cabiate, lângă Como. Românul a spus că fetița, în timp ce se juca, a tras cablul unui încălzitor electric care se afla pe un suport pentru pantofi și l-a tras peste cap. Fetița a început să plângă, dar apoi s-a liniștit și a adormit, a susținut românul.

Seara, copilul s-a simțit rău și, în jurul orei 19.00, Gabriel a chemat salvarea. Un elciopter a transportat-o pe Sharon cu elicopterul la spitalul Papa Giovanni XXIII din Bergamo. Din păcate, toate eforturi inutile, deoarece Sharon a murit la scurt timp.

Potrivit medicului legist, rănile la cap, care au fost fatale, erau incompatibile cu această versiune, iar pentru anchetatori moartea a venit din cauza unei zile marcate de violența tatălui.

Acum, la patru luni de la moartea ei, înmormântarea lui Sharon poate avea loc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Explozie puternică la Belluno, îngrijitoare română, împreună cu bătrâna pe care o îngrijea, duse în stare gravă la spital

Badanta și bătrâna rănite în explozie la Belluno, întreprinzătorul care le-a salvat: „Oricine ar fi făcut ceea ce am făcut eu, nu sunt erou”