in

Faenza, român tăiat cu o sticlă spartă de un basarabean, răni multiple la nivelul feţei şi a spatelui

Un basarabean de 21 de ani, care a înjunghiat un român în vârstă de 18 ani cu o sticlă spartă, a fost arestat în Italia, în urma unui incident produs în noaptea de duminică spre luni. Poliţiştii l-au capturat pe basarabean graţie informaţiilor oferite de martorii atacului. Românul înjunghiat de basarabean are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a produs în oraşul Faenza, localitate situată la 50 de kilometri sud-est de Bologna. Conform Polizia di Stato, citată de observatornews.ro, poliţiştii au fost chemaţi pentru a interveni la incidentul respectiv şi au găsit, întins pe jos şi plin de sânge, un român de 18 ani.

Martorii le-au indicat poliţiştilor locul în care s-ar fi ascuns agresorul, astfel că forţele de ordine au reuşit să-l captureze pe atacator. Ancheta a scos la iveală faptul că între M. L., un basarabean de 21 de ani, şi românul de 18 ani a izbucnit un conflict spontan.

Vrând să-şi facă singur dreptate, basarabeanul a pus mâna pe o sticlă, a spart-o şi cu aceasta l-a înjunghiat pe român de mai multe ori, în special la nivelul feţei şi la nivelul spatelui. Basarabeanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Românul din Italia a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii au stabilit că rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol. Totuşi, românul are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera fizic de pe urma atacului căruia i-a căzut victimă.

elena udrea condamnata

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei lui Traian Băsescu din 2009. 5 ani de închisoare şi pentru fiica fostului preşedinte

Torino, poliția municipală în război cu vânzătorii de produse românești și transportatorii ilegali: amenzi de peste 15 mii de euro