in

Familie de bestii: doi români din Italia, soț și soție, și-au violat și abuzat fiul de 7 ani

Corupere de minori, viol agravat și rele tratamente. Acestea sunt acuzațiile care au determinat instanța de la Terni să condamne un cuplu de români – un bărbat de 34 de ani și o femeie de 29 – pentru abuzurile comise împotriva fiului ei.

Oroarea a ieșit la iveală în noiembrie 2016 la finalul unei anchete efectuate de polițiștii din Terni coordonați de procurorul șef, Alberto Liguori și de procurorul adjunct Elisabetta Massini. Cei doi au fost trimiși în fața judecătorilor și acum condamnați, potrivit Perugia Today.

Conform reconstituirii judecătorilor, copilul – care avea 7 ani la momentul evenimentelor – a fost obligat să asiste la actele sexuale ale cuplului și, de asemenea, la cele în care mama sa se prostitua acasă. Băiatul a fost bătut cu palmele, frânghii, cabluri electrice, aruncat gol în fața ușii casei în mai multe rânduri și împiedicat să meargă la școală și să se întâlnească cu alți copii.

Un iad care a lăsat consecințe grele la nivel social și psihologic și care a determinat instanța să le ia inculpaților custodia copilului.

Judecătorii au aplicat o sentință de 10 ani de închisoare împotriva bărbatului și de opt ani împotriva femeii. De asemenea, judecătorii au stabilit ca cei doi să plătească o despăgubire provizorie de 100.000 de euro, pe lângă daunele care vor fi recunoscute în proces civil.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia redeschide aeroporturile de la 3 iunie, precum și transportul public în interiorul țării

Italia, a câştigat la tombolă un tablou de Pablo Picasso în valoare de 1 milion de euro, primise cadou biletul norocos