Menu
in

Român venit la cules mere în Italia, arestat pentru viol: a ademenit victima în livadă și a abuzat de ea

Român arestat pentru viol în Trentino

Actualitate ItaliaRomân arestat pentru viol în Trentino– Victima se afla la o petrecere, când a fost ademenită cu o scuză și abuzată.
Violată pe câmp la sfârșitul unei petreceri. O femeie, originară din Trieste, a fost abordată de un bărbat de origine română. Bărbatul, după ce a atras-o deoparte, departe de petrecerea dintr-o zonă de la sud de Trento, ar fi abuzat de ea.

Potrivit reconstituirii carabinierilor, bărbatul, care a venit în Trentino să culeagă mere, în timpul unei petreceri într-o localitate la sud de valea Adige, ar fi dus victima într-o zonă departe de petrecere unde nimeni nu ar fi putut-o auzi strigând după ajutor.

Cuneo, un român a violat o bătrână de 70 de ani în parc: „Eram beat, băusem 20 litri de vin”

Român arestat pentru viol în Trentino – Investigații după plângere

Femeia, șocată, a decis să depună plângerea și s-a deplasat la secția de poliție din Rovereto, care a adunat informațiile și a reconstituit povestea și a început căutarea bărbatului.

De altfel, descrierea oferită de victimă și, de asemenea, analiza filmărilor de supraveghere video, care a făcut posibilă reconstituirea evenimentelor și identificarea atacatorului, au fost decisive. Bărbatul a fost găsit și oprit la ferma unde lucra ca muncitor și a fost arestat, scrie Leggo.

Italia, și-a violat nepoatele ani de zile: „Am fost stăpânit de Satana”. Mama fetelor, în stare de șoc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Exit mobile version