in

Ferrara, prinși doi români, erau coșmarul șoferilor: furau tobele de eșapament

Carabinierii din Ferrara au prins doi români, în vârstă de 26 și 52 de ani, Vasile Troia și Georghe Streche, care furau tobe de eșapament!

Da, există și hoți de eșapament în Ferrara. Bandiți care noaptea se strecoară sub mașini și camionete, tăind părțile finale ale dispozitivelor de eșapament pentru a le revinde, probabil, pe piața neagră.

S-a întâmplat de mai multe ori în oraș, dar de data aceasta două persoane au fost surprinse în flagrant de carabinieri.

În timpul nopții de 12 august, o patrulă a nucleului Radiomobil al Companiei Carabinieri din Ferrara, trecând prin via Goretti, a surprins doi bărbați intenționând să taie toba de eșapament a unei dube – oprită în parcare – folosind un flex electric portabil.

Furate din Italia! Mafia microbuzelor cu seria șasiului modificată și numere de înmatriculare false, două autovehicule descoperite la Suceava

Militarii i-au arestat imediat pe cei doi subiecți, Vasile Troia, în vârstă de 26 de ani, și Georghe Streche, în vârstă de 52 de ani, ambii fără rezidență oficială în Italia, dar locuind în zona Ferrara.

Arestații, a doua zi, au fost judecați de urgență și au fost condamnați, respectiv, la pedepse de 5 și 8 luni închisoare, plus interdicția de ședere. Suspendarea pedepsei a fost aplicată, scrie estense.com.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Microbuz cu români care se întorceau din Italia, lovit în plin de un tren, o fetiță de 13 ani în stare gravă, mama ei a murit

Cel mai mare număr de infecții continuă să fie înregistrat în Sicilia, regiune care se pregătește de restricții anti-COVID