in

Fetița de 18 luni violată și ucisă, românul și-a recunoscut faptele în instanță

Gabriel Robert Marincat, judecat pentru moartea micuței Sharon, fiica de 18 luni a fostei sale partenere, și-a recunoscut faptele și a povestit amănuntele delictului atroce, în fața judecătorilor de la Curtea cu Juri din Como.

Este în curs procesul pentru moartea micuței Sharon, fetița de 18 luni care a fost violată și apoi ucisă, în 11 ianuarie 2021, într-o locuință din Cabiate, zona Como. Inculpatul Gabriel Robert Marincat, în vârstă de 26 de ani, fost partener al mamei fetiței, a povestit judecătorilor detaliile de groază ale faptei.

Acuzat că ar fi violat și ucis copilul, fiica concubitorului de atunci, bărbatul a confirmat oroarea în fața judecătorilor de la Curtea cu Juri din Como, unde procesul împotriva lui se desfășoară cu ușile închise.

Marincat a afirmat mai întâi că fetița ar fi avut un accident domestic, în timp ce era singur în casa cu ea.

O versiune care nu i-a convins pe anchetatori și care a fost urmată de arestarea și acuzația formală de omor voluntar agravat de violență sexuală.

Mărturisirea lui Marincat: „Am violat-o și am ucis-o pe Sharon”

Din expertizele medico-legale a reieșit un tablou înfiorător al elementelor, apoi mărturisirea șocantă: „Am violat-o, apoi am bătut-o până am omorât-o”. În sala de judecată, Marincat – pentru care apărarea a cerut o expertiză psihiatrică, cerere respinsă de Tribunal – nu a conturat niciun motiv pentru această faptă abominabilă, potrivit The Social Post.

Procesul continuă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
accident mortal moto sicilia

Sicilia, român de 19 ani, accident mortal cu motocicleta, pe care abia o cumpărase

ramoda badescu copil

Ramona Bădescu, poveste de dragoste cu un bancher italian: „Parcă am fi de o viață împreună”