in

Mărturisirea lui Marincat: „Am violat-o și am ucis-o pe Sharon”

Gabriel Robert Marincat a mărturisit că a violat-o și ucis-o pe micuța Sharon, copilul de 18 luni din Cabiate care a murit la 11 ianuarie 2021.

Românul de 25 de ani, care a fost partenerul mamei micuței, se află în închisoare sub acuzația de crimă agravată de violență sexuală.

În după-amiaza zilei de 11 ianuarie, Marincat a declarat că Sharon a tras de un reșou care i-a căzut în cap, în timp ce se juca. Când a fost salvată, copilul era foarte grav și a murit la scurt timp în spitalul din Bergamo, unde a fost dusă cu elicopterul.

Fetița de 18 luni ucisă, acuzații oficiale pentru românul Gabriel Marincat: „A violat-o, apoi a omorât-o”

Autopsia dezvăluise un adevăr cu totul diferit. Examinarea a arătat că fetița a fost bătută în mod repetat și a suferit și abuzuri sexuale. Ipoteză care nu fusese confirmată niciodată de presupusul responsabil.

Iată cine este monstrul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni în Italia: Gabriel Robert Marincat, muncitor român de 25 de ani

În primul interogatoriu de după arestare, el a făcut uz de dreptul de a nu răspunde.

Astăzi, 18 mai, într-un interogatoriu de aproximativ două ore în fața procurorului Antonia Pavan, Marincat a mărturisit că a violat-o și apoi a bătut-o în mod repetat pe fetiță, potrivit espansionetv.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

copii aeroport6

Un copil din trei are cel puțin un părinte plecat la muncă în străinătate. Ministru: «Avem un fenomen social»

Afacere de succes după 15 ani de muncă în Italia, Marcel şi Marcela s-au apucat de crescut capre: ”Testăm pe propria piele avantajele şi dezavantajele vieţii la ţară”