in

Fetiță de 3 ani RĂPITĂ de la mama ei, tatăl român a fugit spre Calabria, prins de poliție pe autostradă

Carabinierii din Guardiella, în colaborare cu Polstrada din Arezzo, au reușit s-o găsească pe fetița de trei ani care fusese furată de la mama ei.

În după-amiaza zilei de 27 noiembrie, o tânără de 23 de ani, rezidentă în Trieste, a raportat carabinierilor din Guardiella răpirea fiicei sale mai mici, încredințată acesteia în urma despărțirii de partenerul și tatăl copilului.

Femeia a spus militarilor că fostul partener a profitat de vizita periodică la fiica sa pentru a părăsi Trieste, luând copilul cu el. Apelat de femeie la telefon, el declarase că își va duce fiica la casa lui din Calabria, scrie Il Gazzettino.

Evenimentul a stârnit îngrijorări deosebite întrucât, tatăl fiind tată de naționalitate română, femeia s-a temut că copilul ar putea fi dus în străinătate.

Cercetările efectuate de stația Guardiella, care au durat până seara târziu, au făcut posibilă localizarea vehiculului de-a lungul autostrăzii A1, spre Roma, lângă Arezzo. A fost astfel activată secția de poliție rutieră competentă de pe secțiunea de autostradă, care a interceptat și a blocat mașina. Copilul a fost încredințat temporar serviciilor sociale din capitala Arezzo și apoi dus înapoi de mama ei la Trieste, în timp ce tatăl a fost denunțat la Parchetul din Trieste pentru răpirea copilului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bogdan Aurescu i-a solicitat sprijinul lui Luigi Di Maio, pentru „buna desfășurare a alegerilor în Italia”

italia sarbatori1

Italia: Deplasările între regiuni vor fi interzise în perioada sărbătorilor. Alte restricţii urmează să fie anunţate