in

Tragedie la Civitavecchia: o fetiță româncă, de 15 ani, rănită foarte grav de un Pitbull Amstaff, proprietarul câinelui este tot român

Tragedie la Civitavecchia: o fetiță româncă, de 15 ani, rănită foarte grav de un Pitbull Amstaff, proprietarul câinelui este tot român. Câinele, pe nume Atos, se află în custodia autorității sanitare locale, la canisa municipală, în așteptarea unei decizii cu privire la soarta lui. Sunt ore decisive pentru ca medicii de la Spitalul Gemelli să decidă ce este mai bine de făcut pentru a trata rănile foarte grave suferite de fata de 15 ani care a fost grav rănită de Atos, pitbullul vecinilor săi.
>>> Oroare la Citerna (Perugia), un român căsătorit a violat-o și ucis-o pe vecina lui de 70 de ani

Fetiță româncă, de 15 ani, rănită foarte grav de un câine

Cele 72 de ore suplimentare pe care medicii și le-au acordat înainte de a lua decizii drastice, cum ar fi amputarea membrului, expiră. Proprietarul animalului, care este tot român, a fost înscris în registrul suspecților de către Procuratura din Civitavecchia pentru omisiunea de a fi luat în custodie, scrie etrurianews.it.

Atos, Pitbull Amstaff, este acum închis în canisa municipală, în custodia medicilor veterinari ai Asl din Viterbo, în așteptarea unei decizii privind eutanasierea sau nu. Proprietarul Pitbull-ului avea asigurare pentru eventualele pagube provocate oamenilor, iar acest lucru a făcut ca poziția sa să fie mult mai puțin gravă. Între timp, reconstrucția acelor momente este aproape finalizată.
>>> Tragedie în Abruzzo, român de 34 de ani moare într-un accident de motocicletă

Fata de 15 ani, care se află încă în secția de terapie intensivă a Policlinico Gemelli, se dusese în grădină după prânz pentru a hrăni câinele pe care îl cunoștea foarte bine. Acesta din urmă, din motive de neînțeles, ar fi atacat-o. Mușcată în braț de fălcile sale puternice, acesta ar fi târât-o în casă și ar fi încercat de mai multe ori să o muște de gât. Acest lucru a eșuat, deoarece fata a folosit mâna respectivă pentru a se proteja, care a sfârșit apoi prin a fi desfigurată de mușcăturile teribile și de smuciturile violente făcute de capul câinelui.

Acum nu mai rămâne decât să sperăm la un miracol din partea medicilor care o au în grijă pe fetiță, care luptă împotriva infecțiilor și traumelor pe care le-a suferit acea mână tânără.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
explozie Pinerolo muncitori români

Explozie la Pinerolo, doi muncitori români care au montat greșit o bucătărie au fost condamnați

accident la locul de munca - elicopter ambulanta Italia

Cade de pe acoperiș de la 8 metri, tânăr român de 24 de ani grav rănit la Gaiarine (Treviso)