in

Firenze, avea 154 de kg de hașiș în tir, român de 47 de ani, arestat în flagrant delict

O operațiune a poliției, cu supravegheri și filări, a dus la arestarea a două persoane și la sechestrarea a 154 de kilograme de droguri.

Operațiunea polițiștilor de la secția antidrog din Firenze a fost declanșată ca urmare a comportamentului suspect al unui bărbat, un marocan de 47 de ani, deja cunoscut forțelor de ordine pentru infracțiuni legate de trafic. Pe 6 noiembrie seara, bărbatul a fost văzut umblând prin zona industrială dintre Empoli și Montelupo Fiorentino, în mașină împreună cu soția, ca și cum ar fi făcut o inspecție.

În timp ce bărbatul se întorcea acasă, polițiștii s-au postat lângă locuința din Empoli a bărbatului, aproape siguri că avea să se întâmple ceva. Cum de fapt s-a și întâmplat, acesta fiind văzut coborând și ducându-se câteva ore mai târziu, tot cu mașina, în zona industrială, alegând însă un traseu diferit de cel urmat cu câteva ore înainte.

Odată ajuns într-o parcare, lângă mașină a sosit un tir din care a coborât un bărbat, rezultat apoi a fi un român de 41 de ani, care după ce a luat în primire un pachet de culoare neagră de la cetățeanul marocan a predat patru pachete mari, luate dintr-un compartiment pentru scule al camionului. Imediat după ce au introdus pachetele în vehicule, cei doi au fost blocați de agenți.

În urma analizelor efectuate de criminaliști asupra celor patru pachete, au fost găsite 131 de kilograme de hașiș, gata să alimenteze, probabil, piața fiorentină și empoleză. Pachetul primit de cetățeanul român, în schimb, conținea suma de 5.000 de euro.

Investigațiile ulterioare ale agenților au permis să se găsească, sub scaunul unui camion, înmatriculat tot pe numele cetățeanului marocan și parcat pe via Ponzano, alte 23 de kilograme din aceeași substanță.

Cei doi, arestați în flagrant delict, au fost duși la penitenciarul din Sollicciano, la dispoziția autorității judiciare, cu acuzația de deținere în complicitate de substanțe stupefiante în scop de trafic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un milion de bancnote false confiscate, 13 persoane arestate: napolitanii tipăreau bani falși la Oradea

Sicilia, au încercat să sechestreze o fată de 14 ani, doi români arestați