in

Fiul profesorului Zappa, mesaj emoţionant pe Facebook

Jurnalistul Gianluca Zappa, fiul profesorului aflat în comă ireversibilă la Viterbo, după ce a fost bătut de patru tâlhari, a publicat pe propria pagină de Facebook un mesaj emoţionant adresat prietenilor săi.

Fără a arăta niciun sentiment de ură faţă de agresori- numiţi “ticăloşi violenţi”, Gianluca Zappa şi-a îndemnat cunoscuţii şi prietenii să se roage pentru tatăl său, care, în ciuda vârstei, era “un om puternic şi plin de vitalitate”.

Iată mai jos mesajul lui Gianluca Zappa, publicat la câteva ore după ce poliţiştii din Viterbo au arestat patru cetăţeni români, acuzaţi de tentativă de omor. Trei dintre ei au recunoscut că l-au bătut pe bătrân.

"În această noapte, tatăl meu, profesorul Ausonio Zappa, a fost atacat şi adus în pragul morţii, în propria casă, de nişte ticăloşi violenţi. Acum luptă între viaţă şi moarte, într-o situaţie disperată.

Un rău neaşteptat şi inexplicabil, iraţional, s-a abătut asupra familiei mele. Acest om, care la aproape 82 de ani era încă puternic şi plin de vitalitate, a fost distrus într-o clipă. Ca un pom, care rodea încă, doborât de nişte vandali care au intrat pe ascuns în grădină.

Azi dimineaţă, rugându-mă, am dat peste aceste versete din Psalmul 17: " Trimis-a din înălţime şi m-a luat, ridicatu-m-a din ape multe/ Izbăveşte-mă de vrăjmaşii mei cei tari şi de cei ce mă urăsc pe mine, că s-au întărit mai mult decât mine/ Întâmpinatu-m-au ei în ziua necazului meu, dar Domnul a fost întărirea mea”.  Şi mai încolo: " Spre Tine, Doamne, am nădăjduit, să nu fiu dezamăgit niciodată ".

Ştiu că tatăl meu, care m-a învăţat, şi m-a îndrumat mereu să cred în Iisus Hristos, va repeta mereu aceste fraze, până în ultima clipă a vieţii. "Niciodată nu voi fi dezamăgit", "Domnul m-a dus în larg,  pentru că mă iubeşte."

Şi tocmai datorită tatălui meu, am putut înţelege: suntem făcuţi pentru a ne bucura fără sfârşit, dincolo de durere, dincolo de tragedie, dincolo de aparenta lipsă de sens a propriei noastre existenţe”.

Ajuta-ţi-l pe tata, în aceste momente, cu rugăciunile voastre

Gianluca”

Citeşte şi:

UPDATE / Profesor universitar în comă ireversibilă, patru români arestaţi

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Actorul Mickey Rourke face treaba primăriilor din România: adăpost pentru maidanezi

PDL pierde un prim-vicepreşedinte. Frunzăverde: România, stat poliţienesc!