in

Actorul Mickey Rourke face treaba primăriilor din România: adăpost pentru maidanezi

Celebrul actor american Mickey Rourke este îngrijorat de soarta câinilor comunitari şi vrea să fie un exemplu pentru autorităţile române, dar şi pentru cetăţeni.

Prezent în România pentru filmările unei noi producţii, actorul intenţionează să construiască un adăpost pentru câinii fără stăpan, dar şi să adopte un patruped pe care să îl ia la Los Angeles.

A adoptat un maidanez pe care îl duce la Los Angeles

Pe lângă femeile frumoasa, observate de toţi străinii, inevitabil, actorul american a observat şi câinii vagabonzi, iar primul său instinct a fost de a veni cu o soluţie în acest sens: să construiască un adăpost pentru maidanezi. Mai mult, el ar vrea să adopte un câine pe care să îl ia în Los Angeles, oferind, astfel, un exemplu bucureştenilor care preferă să lase câinii pe străzi.

De o săptămână, actorul american este vrăjit de românce

Mickey Rourke a ajuns weekendul trecut în Bucuresti. Actorul se află pentru prima dată în România şi a declarat că este impresionat de frumuseţea româncelor, cu care a petrecut chiar din primele ore petrecute în ţara noastră. Cum a ajuns în Bucuresti, s-a dus într-un club, unde a petrecut cu mai multe tinere romance. De o săptămână, Mickey Rourke este în România, pe platourile de de la Buftea, pentru a filma thrillerul “Dead in Tombstone”, regizat de Roel Reine.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Pastina Barbu şi-a lansat primul CD, inspirat din viaţa ei în Italia

Fiul profesorului Zappa, mesaj emoţionant pe Facebook