in

Fiumicino, cadavrul unui român de 50 de ani, descoperit de poliție într-un șanț de pe marginea drumului

Luni dimineața, o patrulă a poliției din Fiumicino a descoperit un cadavru într-un șant de pe marginea drumului. Cadavrul a fost identificat ca fiind al unui român de 50 de ani, dat dispărut de familie.

Polițiștii au observat cadavrul pe un drum din mediul rural, situat în via Arturo Pompeati Luchini. Corpul zăcea într-un șant iar starea avansată de descompunere a indicat faptul că românul murise de câteva zile.

Cadavrul a fost identificat. Este vorba despre un român în vârstă de 50 de ani care și-a părăsit domiciliul din Fiumicino cu câteva zile în urmă, iar familia sa a raportat dispariția. 

A fost dispusă autopsia cadavrului, pentru a înțelege motivul morții și de cât timp s-a produs decesul. Nu este exclus ca bărbatul să fi fost lovit de o mașină care l-a aruncat de pe drum. Dar nici alte ipoteze nu sunt excluse. Între timp, au fost efectuate anchete și în zona în care a fost găsit cadavrul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă din Italia și-a donat toți banii pentru a aduce moaște ale Sfântului Andrei în țară, preoții italieni profund impresionați

contele dracula

Oprit de carabinieri, un moldovean s-a prezentat: «Sunt contele Dracula». A fost denunțat pentru fals cu privire la identitate