in

Foggia, biciclist român ucis de un pirat al străzii. Corpul a fost găsit după o zi

Un bărbat a fost lovit și ucis, pe 28 august, în timp ce parcurgea – pe șaua propriei biciclete – strada care leagă Orta Nova de Carapelle (Foggia). Impactul cu mașina și asfaltul a fost fatal pentru Adrian Sarghi, român de 34 de ani, fără domiciliu stabil, acesta murind pe loc.

Corpul fără viață al bărbatului a fost găsit, pe 29 august în jurul orei 22.30, de o patrulă de carabinieri. Militarii au observat mai întâi bicicleta pe carosabil, apoi, la mică distanță, victima. Nicio urmă, în schimb, de autorul accidentului care a fugit fără a presta ajutor victimei și fără a alerta salvatorii.

Victima nu avea asupra ei documente de recunoaștere. Între timp a început căutarea piratului străzii: militarii au verificat în detaliu zona în căutarea unor fragmente de mașină și prezența unor camere de supraveghere în zonă.

Este al doilea caz care s-a întâmplat în provincia Foggia, în numai câteva zile: în dimineața de 26 de august, la Borgo Tressanti, un muncitor sezonier din Senegal a fost accidentat în timp ce era pe bicicletă și se ducea la muncă. Și în acel caz, șoferul mașinii nu a oprit pentru a acorda primul ajutor.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Olbia, prins cu droguri în valoare de 200.000 de euro, doar în stomac avea 61 de capsule de cocaină

Cinci români au murit și trei au fost răniți într-un accident rutier, lângă Viena