in

Cinci români au murit și trei au fost răniți într-un accident rutier, lângă Viena

Cinci români au murit, iar alţi trei sunt răniţi, dintre care doi se află în stare gravă, în urma unui accident produs duminică lângă Viena, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România, anunța ieri Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat de presă.

Astăzi, noi detalii au apărut în cazul tragicului accident care s-a petrecut în apropiere de Viena.

Șoferul decedat, în vârstă de 21 de ani, se pare că a plecat joi din Satu Mare și ar fi ajuns vineri în Germania, de unde, sâmbătă noaptea, ar fi pornit înapoi spre țară.
Accidentul în care a fost implicat microbuzul sătmărean a avut loc la ieșirea din Heiligenkreuz, între Mayerling și Hinterbruhl.
Datele despre cele 5 persoane decedate au fost confirmate de autoritățile române de la Viena, identitatea acestora urmând a fi făcute publice după ce rezultatele ADN vor fi disponibile, respectiv după ce vor ajunge familiile aparținătoare pentru a recunoaște cadavrele, după cum a declarat pentru Jurnalul Românesc doamna Gabriela Folfa, consulul României în Viena.
Referitor la persoanele rănite, starea fetiței de 13 ani internată în Mödling și a bunicii ei, internată la AKH, este stabilă, familia lor a ajuns deja la Viena și este alături de ele, mai gravă se pare că ar fi starea femeii internate la Baden, conform acelorlași surse.
Încă se așteaptă și la nivel de Ambasadă rezultatele anchetei pentru stabilirea cauzei accidentului, raportul poliției vieneze urmând să apară din moment în moment.
Ionică Armanca – Jurnalul Românesc Viena
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Foggia, biciclist român ucis de un pirat al străzii. Corpul a fost găsit după o zi

Genoa, pensionari italieni, i-au furat rucsacul unui muncitor român la un supermarket