in

Genoa, pensionari italieni, i-au furat rucsacul unui muncitor român la un supermarket

S-a întâmplat la Sestri Levante (Genova). Cuplul de bătrâni, ea de 64 de ani, din Calabria, el de 70 de ani, din Puglia, rezidenți  la Deiva Marina (La Spezia), se aflau la un supermarket, când au observat un rucsac pus lângă casele de marcat. Era vorba de un rucsac pe care un muncitor român, de 49 de ani, fără antecedente penale, de mai mult timp rezident la Sestri, unde lucrează ca muncitor în construcții, l-a lăsat pentru a putea intra în supermarket, așa cum prevede regulamentul. Numai că în neatenția generală cei doi pensionari s-au gândit să-l ia cu ei.

Când a ajuns muncitorul la casă pentru a plăti, a descoperit că rucsacul nu mai era și a alertat personalul supermarket-ului, care imediat a chemat carabinierii, potrivit Secolo XIX.

Personalul supermarket-ului a avertizat carabinierii și au verificat filmările sistemului de supraveghere video. Imaginile au clarificat imediat ce s-a întâmplat: într-un moment de neatenție generală, un cuplu de bătrâni a luat rucsacul muncitorului și s-a făcut nevăzut ducându-se la mașina Mercedes parcată la câțiva metri de intrare.

Camerele de supraveghere din exteriorul supermarket-ului, îi arată pe cei doi pensionari de nesuspectat urcând în mașină (după numărul de înmatriculare se înțelege că posedă unul dintre ultimele modele produse de casa germană) cu rucsacul românului și plecând.

Cuplul a intrat imediat în posesia banilor și  a unui biletul Trenitalia Sestri Levante-Milano cu rezervare. Bilet pe care bărbatul trebuia să-l folosească pentru a ajunge la un aeroport și, de acolo, să decoleze către România. Bilet pe care cuplul din Deiva Marina, găsind o scuză, l-a dus la o casă de bilete Treintalia și a cerut o rambursare, primind 12,40 euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cinci români au murit și trei au fost răniți într-un accident rutier, lângă Viena

Mă doare-n cot de voi, românii din Diaspora, care m-ați ales!