in

Foggia, domestica româncă arestată, 20 de mii de euro furați din casa avocatului legat de pat

Poliția din Foggia a arestat în 15 octombrie o domestică de origine română, S.S.M., în vârstă de 36 de ani, responsabilă în complicitate cu necunoscuți de tâlhărie cu arme și echestru de persoană, împotriva unui avocat din Foggia, pentru care lucra. În noaptea dintre 24 și 25 mai 2018, avocatul s-a întors acasă în jurul orei 11.40 pm și a găsit în dormitor doi indivizi cu fața acoperită și înarmați, care, după ce l-au amenințat și l-au legat de pat, îndreptând o armă spre el, i-au furat 20 de mii de euro, ascunși într-o cutie de pantofi din dula, și alte obiecte prețioase.

Ancheta a făcut posibilă strângerea de probe contra servitoarei românce, singura care știa să dezactiveze sistemul de alarmă și singura care știa unde se află banii. De asemenea, femeia știa perfect cum au acționat tâlharii, iar sistemul de supraveghere video fusese închis cu câteva ore înainte.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sute de persoane la slujba în memoria Mihaelei, românca ucisă la Nereto de partenerul ei în pauza de prânz

Alertă / Emisiunea „Chi l’ha visto?” din această seară, dedicată Alexandrei, participă mama fetei dispărute și Alexandru Cumpănașu