in

Sute de persoane la slujba în memoria Mihaelei, românca ucisă la Nereto de partenerul ei în pauza de prânz

Momente emoționante la slujba pentru Mihaela Rouă, românca ucisă de iubit în Italia, la Nereto. Sute de români și italieni au participat la slujba oficiată la Nareto pentru Mihaela Rouă, românca de 32 de ani ucisă de iubitul ei.

Sicriul ei a plecat apoi către România, pentru înmormântare, a anunțat observator.tv.

La Nereto, ziua de 14 octombrie a fost decretată zi de doliu citadin. Sicriul a fost adus la biserica Del Suffragio, unde preotul român Laurențiu Costache a oficiat o slujbă ortodoxă.

Biserica s-a dovedit neîncăpătoare pentru numărul mare de oameni veniți să-și ia rămas bun. Sute de români și italieni au dorit să fie alături de familia indurerată.

Alături de părinți, au venit prietenii Mihaelei, care locuia de 16 ani în Italia. Au fost prezenți colegii ei de serviciu, dar și colegii de la școală ai fetiței de 6 ani a româncei, care au fost însoțiți de părinți și de dascăli.

„A fost o mamă care-și iubea mult fiica și care avea două slujbe, ca să o poată întreține”, a spus Lella Elia, profesoara fetei româncei.

În mulțime au putut fi văzuți, de asemenea, primarul și membrii consiliului local din Nereto. Mulți români din comunitatea locală, dar și italieni, au venit de asemenea,

Un moment emoționant s-a consumat când sicriul româncei a fost scos din biserică. În timp ce era purtat prin mulțime, zeci de baloane în culori roz și alb au fost ridicate spre cer. Apoi, românii și italienii au aplaudat.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mihaelei Rouă a plecat apoi spre România. Tânăra de 32 de ani va fi înmormântată acasă, la Drobeta Turnu Severin.

Pe 9 octombrie, românca a fost ucisă în apartamentul ei din Nereto. Iubitul ei, tot un român, a înjunghiat-o de mai multe ori, în piept, drept răzbunare pentru că voia să îl părăsească.

Mihaela Roua si Cristian Daravoinea

Mihaela plecase în pauza de la magazinul unde lucra pentru a-și lua fetița de la școală. Îngrijorați pentru că nu a mai revenit la muncă, ai săi colegi au fost cei care au alertat poliția, care a găsit cadavrul.

Cristian Daravoinea, iubitul de 36 de ani al tinerei a fost găsit de poliție după câteva ore. Era rănit, iar anchetatorii bănuiesc că ar fi încercat să își ia viața.

Fetița de 6 ani a româncei e în grija bunicilor, dar va rămâne în Italia o perioadă, în așteptarea unei decizii de încredințare a tutelei, care va fi dată de un tribunal local.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român de 19 ani, și-a făcut seră de marijuana în casă: arestat la San Germano Vercellese

Foggia, domestica româncă arestată, 20 de mii de euro furați din casa avocatului legat de pat