in

Român de 19 ani, și-a făcut seră de marijuana în casă: arestat la San Germano Vercellese

Carabinierii din San Germano Vercellese au arestat un tânăr român de 19 ani pentru deținere și trafic de droguri.

Marți, 15 octombrie, carabinierii secției locale împreună cu personalul poliției locale, după ce au primit informații despre un tânăr străin care ținea droguri acasă și care deseori primeau vizite de la alți tineri, au organizat un serviciu de observație.

La un moment dat, un tânăr a ajuns la bordul unei mașini mici și a intrat în casă unde a rămas câteva minute, apoi a ieșit grăbit și a plecat.

Carabinierii au decis să îl identifice pe cel care ieșise din casă, blocând vehiculul la câteva străzi distanță. În timpul controlului, tânărul de 21 de ani, italian din localitate, părea destul de nervos, așa încât militarii au decis să-l supună la percheziție, găsindu-i în buzunar un plic care conținea aproximativ 2 grame de marijuana. Tânărul a recunoscut că l-a cumpărat puțin mai devreme.

Carabinierii împreună cu ofițerii de poliție locală din San Germano au descins în casa românului, descoperind o adevărată seră artizanală pentru cultivarea de cannabis indica, cu lămpi și umidificator.

În dormitor, operatorii au găsit 3 plante de marijuana, precum și aproximativ 30 de grame din același drog deja uscat și o doză de hașiș. Tânărul de 19 ani a fost declarat în stare de arest pentru producție, deținere și trafic de droguri. Magistratul a decis ca românul să rămână în arest la domiciliu până la proces.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul de Externe, apel disperat: «Avem nevoie de personal pentru secțiile de votare» MAE cere 25 de milioane de euro pentru votul în diaspora

Sute de persoane la slujba în memoria Mihaelei, românca ucisă la Nereto de partenerul ei în pauza de prânz