in

Doi frați români, muncitori în construcții în Sicilia, prinși cu 31 kg de droguri pe feribot

Doi frați români, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, au fost arestați în Malta, după ce au fost prinși cu 31 de kilograme de droguri, pe un feribot care venea din Sicilia (Italia).

Bogdan Ionuț Iosub (21 de ani) și Constantin Iosub (19 ani), muncitori în construcții în Italia, au fost prinși în noaptea de miercuri spre joi (4-5 septembrie 2019), potrivit presei malteze, citate de observator.tv.

Cei doi se aflau pe un feribot, cu o mașină, și se deplasau dinspre Sicilia către Malta.

La un moment dat, autoritățile din Malta au decis să facă un control amănunțit asupra mașinii fraților Iosub, ocazie cu care au descoperit un compartiment ascuns ce putea fi deschis la apăsarea unui buton.

În interiorul compartimentului, polițiștii au găsit nu mai puțin de 31 de kilograme de droguri, respectiv canabis, notează maltatoday.com.mt.

Duși în fața unui judecător, Bogdan Ionuț Iosub și Constantin Iosub au pledat nevinovați la acuzațiile de trafic de droguri și posesie de canabis.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Treviso, un român și un marocan au ars drapelul italian de la Asociația Vânătorilor de Munte: „Ne plictiseam”!

Zi plină de lacrimi la Palazzo Pignano: sute de oameni au plâns la înmormântarea tânărului român ucis şi abandonat pe marginea drumului