in

Foggia, italiancă de 36 de ani, înjunghiată de mai multe ori în abdomen de o româncă, din motive sentimentale

O româncă în vârstă de 20 de ani a înjunghiat de mai multe ori o tânără în Italia, care e, se pare, rivala în dragoste a mamei sale. Agresoarea a fost arestată pentru tentativă de omor. Românca a comis atacul sângeros pe data de 8 martie, dimineață, în orașul Ischitella, provincia Foggia, în jurul orei locale 08.00.

Și-a așteptat victima, o italiancă de 36 de ani, Patrizia Martella, la intrarea în blocul în care aceasta locuia. Martorii spun că a urmat o ceartă între cele două. Motivul scandalului nu e cunoscut, deocamdată, dar potrivit presei italiene, citate de observator.tv, mama româncei este iubita fostului soț al italiencei.

La un moment dat, românca de 20 de ani a atacat-o pe cealaltă tânără cu un cuțit de bucătărie. Patrizia Martella a fost înjunghiată de mai multe ori în abdomen, iar două dintre răni au fost foarte grave.

Vecinii au fost cei care au dat alarma, iar tânăra italiancă a fost dusă la spital în stare foarte gravă, unde a fost operată. Românca în schimb a fugit, dar a fost prinsă ulterior de carabinieri. Când a fost dusă la secție, purta încă hainele pline de sânge. Cuțitul cu care a atacat-o pe italiancă a fost aruncat pe stradă de tânăra de 20 de ani. Polițiștii l-au găsit la mică distanță de imobilul unde a avut loc incidentul.

Anchetatorii încearcă să afle cauzele atacului comis de româncă. Italianca este divorțată și este mamă a doi copii.

Genova, geloasă pe îngrijitoare, româncă bătută de fiica femeii asistate