in

Foggia, român prins de polițiștii feroviari când fura 300 de kg de cupru

Polițiștii feroviari din Foggia, Italia au reținut duminică seara un bărbat de 54 de ani, de origine română, cu antecedente penale, pentru furt calificat de cabluri de cupru.

Românul a fost dat de gol de sistemul de alarmă.

Polițiștii care supravegheau șantierul căii ferate au intervenit la Atelierele de Întreținere a căilor ferate de la Trenitalia, unde a fost declanșată alarma antiefracţie.

Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au observat pe bărbatul intenționat să fure firele de cupru, scrie Il sipontino, citat de ObservatorTV.

Atenţie dacă treceţi graniţa cu peste 10.000 de euro! AMENZI usturătoare

300 de kg de cabluri de cupru

Deşi a încercat să fugă de poliţiştii, bărbatul a fost prins şi imobilizat, după ce oamenii legii au apelat la ajutorul angajaţilor din cadrul Departamentului de Prevenire a Criminalității și a Biroului General de Prevenire și Ajutor Public al Poliției Foggia.

Bunurile furate constau în aproximativ 300 kg de cabluri de cupru, care au fost fost recuperate și restituite companiei feroviare.

Pentru faptele sale, românul a fost încarcerat la penitenciarul din Foggia, acolo unde va fi judecat, urmând să primească o decizie finală din partea judecătorilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cresc infectiile in Italia

Infecțiile în Italia au crescut cu 25%. De astăzi Friuli Venezia Giulia în zona galbenă

ziua nationala milano

Ziua Națională a României, sărbătorită la Milano în prezența ambasadorului George Bologan