in

Infecțiile în Italia au crescut cu 25%. De astăzi Friuli Venezia Giulia în zona galbenă

De astăzi Friuli Venezia Giulia intră în zona galbenă. Infecțiile în Italia au crescut cu 25,51%. Cresc și decesele și internările la terapie intensivă.

Friuli Venezia Giulia este singura regiune italiană care intră în zona galbenă de astpzi, luni 29 noiembrie.

Din aceasta dimineata, Friuli Venezia Giulia se afla in zona galbena. Este prima regiune italiană care își schimbă culoarea.

Dispoziția principală prevede obligativitatea purtării măștii în aer liber și în prezența altor persoane.

Masca nu este necesară în timpul plimbărilor individuale sau în cazul activității fizice, în care însă trebuie respectată distanța de cel puțin doi metri față de alți oameni, anunță rainews.it.

În plus, noul certificat verde denumit „Green Pass întărit” (Green pass rafforzato) va fi deja valabil în regiune și este destinat celor care sunt vaccinați sau vindecați și a cărui deținere, din motive de adaptare tehnologică, poate fi demonstrată până la data de 5 decembrie 2021 doar prin prezentarea modelului pe hârtie, să fie tipărit sau să se prezinte o fotografie completă a acestuia.

Deținătorii „ Green Pass Rafforzato” vor avea acces la spectacole, evenimente sportive (cum ar fi stadioane și săli de sport), baruri și restaurante pentru consum la masă și în interior. În plus, GPR va fi necesar pentru a aveea acces la petreceri și discoteci sau ceremonii publice.

Permisul verde simplu (Green Pass base) va fi în continuare valabil pentru mersul la serviciu și pentru călătorii pe distanțe lungi precum și pentru intrarea în piscine și săli de sport. În acest caz, certificatul verde de bază are aceeași durată ca și testul, adică 72 de ore în cazul testelor moleculare, 48 de ore în cazul unui test rapid efectuat în farmacii sau în alte structuri activate în aceste săptămâni.

Infecțiile într-o săptămână au crescut cu 25,51% în Italia, decesele cresc

Din ceea ce reiese din analiza cifrelor din buletinele zilnice furnizate de Ministerul Sănătății și Institutul Superior de Sănătate, în săptămâna trecută, 22-28 noiembrie 2021, infecțiile Covid-19 în Italia au crescut cu 25,51% față de săptămâna anterioară 15-21 noiembrie (un total de 82158 cazuri depistate față de 65460).

Italia, PRIMA infectare cu tulpina Omicron. Vaccinurile actuale ar putea fi ineficiente

O creștere constantă a cazurilor noi în ultima perioadă, în șapte zile s-a înregistrat un + 27,56% în perioada 8-14 noiembrie.

Cel mai mult au crescut decesele, din nou în comparația între 22-28 noiembrie și 15-21 noiembrie: săptămâna trecută + 23,63% (497 față de 402; în urmă cu șapte zile creșterea săptămânală a victimelor a fost de 3, 08%).

Sunt în creștere și noile internări la terapie intensivă: + 28,67% (386 vs 300; ritmul de creștere este de trei ori mai mare decât în ​​săptămâna precedentă, când era de + 9,89%).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
concert corul madrigal bologna

Eveniment grandios la Bologna! Corul ”Madrigal” în concert, cu ocazia Zilei Naționale

roman furat cabluri cupru

Foggia, român prins de polițiștii feroviari când fura 300 de kg de cupru