in

Eveniment grandios la Bologna! Corul ”Madrigal” în concert, cu ocazia Zilei Naționale

Luni, 29 noiembrie, ora 19.00, la Bazilica Sfântul Petroniu din Bologna (Piazza Maggiore), Consulatul General al României la Bologna, Asociația culturală româno-italiană Propatria din Roma și Accademia di Romania in Roma, organizează, cu ocazia Zilei Naționale a României 2021, un concert susținut de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Artiști români pe scena din Monza, prezenți la cea de-a 24-a ediție a unui renumit festival de concerte

Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugăm să vă confirmați prezența, împreună cu numărul de persoane participante și numele acestora, la adresa de email [email protected] până la data de 29 noiembrie 2021. Locurile disponibile după această dată, vor fi ocupate în ordinea primului venit.

corul madrigal concert bologna

Inițiativa se va desfășura cu respectarea deplină a prevederilor legale impuse de către autoritățile statului de reședința pentru combaterea pandemiei de Covid-19. Pentru acces la concert va fi necesar să prezentați Certificatul Verde Covid-19 (Green Pass cu QR Code). De asemenea, vă reamintim că folosirea măștii chirurgicale sau a FFP2 este obligatorie în interior.

Pentru a permite efectuarea verificărilor, este recomandabil să sosiți mai devreme. Intrarea va fi permisă începând cu ora 18.00.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
omicron italia

Italia, PRIMA infectare cu tulpina Omicron. Vaccinurile actuale ar putea fi ineficiente

cresc infectiile in Italia

Infecțiile în Italia au crescut cu 25%. De astăzi Friuli Venezia Giulia în zona galbenă