in

Frosinone, îngrijitoare română acuzată de înșelarea unei persoane fără discernământ. Și-a luat haine de firmă și mașină nouă cu banii bătrânului

Povestea datează de acum aproximativ un an când femeia a fost angajată ca îngrijitoare de către un rezident din Ceccano (provincia Frosinone), în vârstă de 75 de ani, scrie tg24.info.

La un moment dat, membrii familiei încep să observe o ciudată schimbare bruscă a obiceiurilor româncei. În loc de haine ponosite, purta haine de firmă și se plimba cu o mașină nouă.

Rudele au devenit bănuitoare cu privire la acel nivel de viață care era mult superior posibilităților economice ale îngrijitoparei și au început să investigheze.

Așa că au descoperit că bărbatul în vârstă a semnat împrumutul care i-a permis îngrijitoarei să cumpere mașina. Contul curent al bătrânului se micșora în fiecare zi.

Rudele, convinse că îngrijitoarea l-a înșelat pe bătrân pentru a fura bani de la el, au depus plângere pentru înșelarea unei persoane fără discernământ.

La încheierea anchetei, românca a fost trimisă în judecată. Apărată de avocatul Claudia Mancini, va trebui să se prezinte în fața judecătorului de cameră preliminară în decembrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Regulile sanitare la votul în diaspora, iată cum se vor derula alegerile la secțiile organizate în străinătate

O veste excelentă pentru diaspora: Se deschide Șoseaua de Centură a Bacăului