in

Fucecchio, româncă moartă în accident rutier, șoferul cu care era în mașină a abandonat-o

O româncă şi-a pierdut viaţa în noaptea dintre 27 şi 28 februarie într-un accident rutier care s-a produs la Fucecchio (Firenze).Victima se numește Marcela Florentina Sandu, de 31 de ani, rezidentă la Altopascio.

Potrivit unei prime reconstituiri a faptelor, în jurul orei 4.15, un Mercedes clasa C condus de un albanez cu încă 2 persoane la bord a derapat, intrând într-un copac şi răsturnându-se. Sub ploaia deasă, Marcela Sandu a fost aruncată afară din habitaclu, fiind apoi lovită de o altă maşină, care venea din direcţie opusă.

Bărbatul de la volanul ultimului autovehicul a coborât şi a chemat imediat salvatorii. Femeia, în ciuda tentativelor de reanimare la faţa locului, şi-a pierdut viaţa ca urmare a gravelor traumatisme şi fracturi suferite.

Răni a suferit şi o amică a acesteia, rămasă prinsă între fiarele contorsionate ale Mercedesului. În vârstă de 30 de ani, şi ea din Altopascio, aceasta a fost transportată la spitalul din Pescia. Starea sa însă nu este gravă.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţele, împreună cu pompierii şi carabinierii. La sosirea acestora, cetățeanul albanez aflat la volanul Mercedesului dispăruse, fiind găsit câteva ore mai târziu la Serviciul de Urgenţă din Pescia cu o tăietură la cap.

Bărbatul a fost denunţat pentru neacordarea primului ajutor şi omor din culpă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se întoarce roata: numărul italienilor care au cerut ajutoare sociale în Germania e mai mare decât al românilor

Noua Inchiziţie / Preotul Traian Valdman din Milano: ”Refuzaţi mărţişorul, e un obicei păgân”