in

Găinar în Italia: arestat după ce și-a făcut foto cu un evantai din bani, lângă mașina poliției

Un român în vârstă de 20 de ani a fost arestat pe loc, în Italia, după ce şi-a făcut o poză cu o maşină a Poliţiei, în Bologna, în timpul unei festivităţi în care forţele de ordine şi-au etalat cele mai avansate maşini şi echipamente. Totul s-a întâmplat, ieri, 11 aprilie, în jurul orei 17.30, atunci când românul, împreună cu un cetăţean din Bangladesh, au venit în Piazza Maggiore din Bologna şi au început să îşi facă poze.

După ce s-au fotografiat în faţa unui Lamborghini Huracan folosit de Poliţia Rutieră din Italia, cei doi români au fost arestaţi pe loc. În fotografie, românul apare cu un evantai de bani în mână şi cu bolidul Lamborghini pe fundal.

Un câine poliţist i-a ‘mirosit’ pe cei doi, iar anchetatorii i-au percheziţionat. În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit asupra românului şi prietenului său din Bangladesh 73 grame de haşiş şi 465 de euro, notează observator.tv, citând presa locală italiană. Cei doi tineri au fost condamnaţi la câte şase luni de închisoare şi amendaţi cu câte 800 de euro fiecare.

Trei români arestați la Florența: deghizați în carabinieri, furau bijuterii și obiecte de valoare