in

Gelozie: și-a zgâriat soțul cu unghiile, l-a mușcat, l-a lovit cu un sertar și în final l-a înjunghiat, româncă arestată

Irina Clemente, de 41 de ani, a fost arestată de carabinieri pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat soțul, camionagiu român de 41 de ani.

Fapta s-a petrecut la Scorze (Venezia), în apartamentul în care trăiește cuplul. Între cei doi a izbucnit o ceartă furibundă din gelozie.

Muncitoarea suspecta că voiajele continue ale bărbatului ascundeau o relație extraconjugală. Auzind zgomotele care proveneau din apartament, câțiva vecini au dat alarma telefonând la 112. Carabinierii au sosit la fața locului găsindu-l pe bărbat, de 39 de ani, deja rănit.

„Mă trădezi cu un italian”, și-a ucis soția cu 14 lovituri de cuțit

Agresiunea a avut loc după ce femeia a aruncat mai întâi câteva obiecte asupra partenerului, printre care sertarul unei comode. Bărbatul a încercat să frâneze furia iubitei, care însă a reacționat cu mai multă energie, înjunghiindu-l cu un cuțit. Femeia a fost dusă mai întâi la cazarmă și apoi la închisoare, în timp ce bărbatul a fost internat la spitalul din Mirano de unde a fost externat după ce a fost tratat.

„M-ai înșelat, arunc în aer casa”

Femeia arestată a recunoscut că și-a zgâriat soțul cu unghiile, că l-a mușcat, că l-a lovit cu un sertar, și că în final l-a înjunghiat. Dar a spus și că nu s-a gândit nicio clipă să-l ucidă. Irina Clemente, arestată cu acuzația de tentativă de omor, a explicat astfel gestul său în fața judecătorului pentru investigații preliminare din Venezia, Antonio Liguori.

Victime ale violenţei în Italia: românce bătute de proprii parteneri de viaţă

Judecătorul, după ce a validat arestarea, a schimbat încadrarea din tentativă de omor în vătămare corporală agravată de utilizarea cuțitului. Apoi a dispus ca femeia să stea departe de locuința din Scorze, pe care o împărțea cu soțul, interzicându-i și să se apropie de locurile frecventate de bărbat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catanzaro, român de 27 de ani s-a sinucis din dragoste

CRBL, un „bad boy” romantic la Torino