in

CRBL, un „bad boy” romantic la Torino

Guess Who, Giulia, Moris, Corina sau Grasu XXL sunt doar câțiva dintre artiștii renumiți români care au venit să concerteze la Torino. Pe 9 noiembrie a fost rândul lui CRBL să-i încânte pe românii de aici, la discoteca La Gare.

CRBL a susținut, pentru prima dată în Torino, un concert în fața a sute de români care au luat cu asalt discoteca pentru a fi cât mai aproape de idolul lor. Cum era de așteptat, a fost o petrecere epică.

Melodiile, dansurile și coregrafia lui CRBL au „incendiat” atmosfera, așa cum acesta și-a obișnuit fanii încă de când a apărut pe scenă. Am profitat de ocazie pentru a-i pune artistului câteva întrebări, atât despre cariera muzicală, cât și despre viața de tătic.

Am aflat că anul 2014 aduce fanilor primul album de când artistul și-a lansat cariera solo. „Da, din 2009, de când mi-am lansat cariera solo, am scos cinci single-uri. E clar că o să scot un album în 2014. Tot pentru anul viitor, începe și al doilea sezon la «România dansează» și abia aștept. Sunt curios să văd ce dansatori mai avem prin țară”, a declarat CRBL pentru Gazeta Românească.

În Torino, departe de casă, CRBL spune că a simțit dorul soției sale. „Zodia rac e o zodie romantică, iar imaginea mea de bad boy nu vine decât din aparențe, oarecum. Ultimul lucru romantic pe care i l-am făcut soției mele a fost să-i scriu că o iubesc cu săpunul pe oglindă, acum, înainte să ajung la voi, la concert. Asta a fost ultima întâmplare romantică. Bine, nu știu cât se consideră foarte romantică și cât o prostie, dar eu dacă așa am simțit, așa am făcut„, a mărturisit, zâmbind, CRBL.

Un tată responsabil

„Prezența părinților lângă copii este necesară și, uite, viața asta de artist mă ține departe de familie, nu doar de Alessia, cât și de soția mea, Elena. Dar cu bune, cu rele, cum se poate, stau aproape de familia mea. Alessia are din ce în ce mai multă nevoie de mine și de Elena, pentru că deja a început să ne pună întrebări, deja vrea răspunsuri, deja vrea mult mai multe lucruri.

Reușesc, să știi că reușesc să mă împart între studio și acasă, vorba lui Smiley, între sala de dans și concerte, reușesc să-mi fac și datoria de tată, căci asta am vrut”, a mai declarat, de asemenea cu zâmbetul pe buze, artistul.

De la Torino, CRBL a avut, oficial, un singur lucru de menționat: „Băi, eu vorbesc cu «băi» doar cu prietenii mei, așa că îmi permit. Băi, nu uitați niciodată că orice s-ar întâmpla, în țară sau afară, pentru noi, românii, oficial ne merge bine!”.

Luiza Diculescu


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gelozie: și-a zgâriat soțul cu unghiile, l-a mușcat, l-a lovit cu un sertar și în final l-a înjunghiat, româncă arestată

Evacuare de proporții la Milano, peste o mie de romi îndepărtați din clădiri ocupate abuziv