in

Genova, familie de români cu trei copii, trăiau în mizerie cruntă, invadați de gândaci, prinși că vindeau droguri

Ieri dimineață, polițiștii italieni au arestat într-o suburbie a Genovei, doi români, în vârstă de 29, respectiv 19 ani, ambii cu antecedente penale. Aceștia au fost reținuți pentru deținere de droguri în scopul traficului, iar al doilea și pentru ultraj, întrucât s-a opus violent împotriva controlului. Verificările la domiciliul celor doi au scos la iveală un alt aspect: soția însărcinată a românului de 29 de ani trăia, împreună cu alți trei copii, în codiții igienice deplorabile, mizerie cruntă și plin de gândaci.

Cei doi au fost reținuți în Piazzale del Basilico di Prà la bordul unei mașini, care a fost apoi sechestrată pentru a fi controlată amănunțit, deoarece aveau la bord 2,5 gr. de cocaină, 0,35 gr. de crack , un calup de 23 gr. de droguri neporționate și 190 de euro venituri probabile din vânzarea stupefiantelor.

În plus, la bordul autoturismului a fost găsită și o tabletă, pentru care cei doi nu au putut justifica proveniența.

Percheziția la domiciliul românului de 29 de ani a dus la descoperirea unei situații jalnice: soția însărcinată și 3 copii minori trăiau în condițiile igienice inadecvate, invadați de gândaci, fiind solicitată intervenția autorităților competente.

La finalul percheziției, agenții au confiscat un card de sănătate, un smartphone și trei ștampile despre care românul de 29 de ani nu a putut justifica proveniența. Pentru acestea și pentru tableta descoperită în mașină, cei doi au fost denunțați și pentru deținere de bunuri provenite din furt.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Perugia, româncă de 36 de ani, mamă a doi copii, s-a sinucis aruncându-se de pe un pod, în Tibru, găsită după șapte ore de căutări

ATENȚIE! Cei care circulă pe autostradă în Italia: grevă a operatorilor staţiilor de taxare, posibile cozi şi limitări ale circulaţiei rutiere. VEZI PERIOADA!