in

Perugia, româncă de 36 de ani, mamă a doi copii, s-a sinucis aruncându-se de pe un pod, în Tibru, găsită după șapte ore de căutări

Operaţiune dramatică în oraşul Città di Castello, provincia Perugia, Italia, după ce o româncă s-ar fi aruncat în gol de pe un pod, în Tibru. După şapte ore de căutări, echipele de intervenţie au găsit trupul fără viaţă al tinerei de 36 de ani, mamă a doi copii, în apele râului.

Zeci de carabinieri, pompieri şi scafandri au intervenit, ieri, în Città di Castello, provincia italiană Perugia, după ce un martor a anunţat la serviciul unic de urgenţă că a văzut cum o femeie s-a aruncat de pe un pod, în apele râului Tibru.

Puţin după ora 14:00, un șofer a văzut cum o femeie îmbrăcată în alb stă pe marginea podului. Când a ridicat din nou privirea, tânăra dispăruse. Rămăsese doar încălțămintea acesteia.

Imediat, au început căutările. Atât în Tibru, cât și pe uscat. Din păcate, după circa șapte ore de căutări, mai exact în jurul orei 21:00, trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe fundul râului, nu departe de locul unde fusese văzută iniţial de martorul care a alertat autorităţile. 

Presa din Italia, citată de observator.tv,  precizează că, până la această oră, autorităţile nu au confirmat informaţia potrivit căreia tânăra româncă s-ar fi sinucis.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

A oferit marijuana de vânzare Carabinierilor, traficant român arestat la Rimini

Genova, familie de români cu trei copii, trăiau în mizerie cruntă, invadați de gândaci, prinși că vindeau droguri