in

Genova, români baricadați într-un magazin, îi amenință pe polițiști cu două cuțite și un ciocan

Un român de 45 de ani a fost arestat de poliție în Sestri Ponente, lângă Genova. Un altul de 32 de ani a fost denunțat. Doi agenți răniți ușor.

Joi seară, mai multe mașini de intervenție ale poliției au intervenit în via Vigna din Sestri Ponente în urma denunțului unui cetățean, care văzuse doi subiecți umblând în mod suspect, și care, vorbind cu voce joasă, trecuseră peste un zid al unei clădiri cu ajutorul unei scari pe care o aveau cu ei, potrivit Genova Today.

Polițiștii au mers în căutarea celor doi, găsindu-i în interiorul unei unități comerciale situate dincolo de zidul indicat.

De la vitrina magazinului, în ciuda întunericului, operatorii l-au văzut pe unul dintre cei doi bărbați ținând un câine mare cu intenția să nu latre și pe celălalt întins pe pământ.

La somația agenților de a ieși, bărbatul în vârstă de 45 de ani a început să-i jignească și să-i amenințe cu moartea. Apoi a luat două cuțite mari de măcelar în spatele tejghelei frigorifice a magazinului, cu care și-a continuat comportamentul amenințător, și un ciocan de zidărie cu care a deteriorat parțial ușa magazinului în fața căreia se aflau agenții.

După aproximativ o oră de încercări nereușite de a-l readuce pe bărbat la calm, polițiștii au intrat în local cu ajutorul pompierilor, care au folosit hidrantul pentru a-l obliga pe bărbatul de 45 de ani să-și arunce armele pe pământ.

Apoi a fost pus în siguranță, în ciuda rezistenței intense care a provocat rănirea a doi polițiști (10 și 3 zile de prognostic pentru traumatisme la nivelul membrelor).

De asemenea, bărbatul de 32 de ani nu a cooperat și a încercat să se smulgă violent din mâna agenților. Românul de 45 de ani a fost arestat pentru că a rezistat unui oficial public și a fost acuzat de amenințări, ultraj și vătămări corporale agravate.

Tânărul de 32 de ani, tot român, a fost denunțat pentru că a rezistat unui oficial public.

Magazinul s-a dovedit a aparține partenerei arestatului cu care există dispute în curs.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Secretar de stat: «Diaspora a fost un mare susținător al economiei românești»

Odiseea unei familii lovite din senin de o veste șocantă. «Așa am reușit să-mi aduc nepoțelul din Italia în România. Dumnezeu ne scoate în cale oamenii potriviți să ne ajute»