in

Grav accident de muncă pe un șantier de pe A14, muncitor român transportat cu elicopterul la spital

Grav accident de muncă pentru un muncitor român de 29 de ani, C.C., rezident la Brescia. Lucra pe un șantier pe autostrada A14 la km 475 pe banda Nord, când a căzut de pe o schelă și a suferit un traumatism cranian.

A primit imediat îngrijiri de la paramedicii de la 118 din Molise, apoi a intervenit un elicopter medical care l-a preluat pe tânărul muncitor din sensul giratoriu Vasto Nord și l-a transportat la secția de neurochirurgie a spitalului din Pescara.

Operațiunile au fost asigurate de Poliția Rutieră din Vasto Sud și de un echipaj al Protecției Civile din Scerni, care se afla în trecere în acea zonă. Circulația a fost închisă pentru a se permite aterizarea – la 15.10 – și ulterior decolarea elicopterului.

Potrivit primelor mărturii, căderea a fost provocată de pierderea cunoștinței. Probabil din cauza unei stări de rău, tânărul a căzut la pământ, lovindu-se în mod violent cu capul de asfalt.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ius soli, legea care acordă cetățenia copiilor născuți în Italia, dezbatere cu scântei la Senat

Drama unei familii spaniole care a crescut o fetiță română abandonată: ”Am crescut-o ca pe fiica mea, iar acum vor s-o trimită în România”