in

Grosseto, detalii șocante despre moartea româncei ucise de soț cu 10 lovituri de cuțit, bărbatul ar fi încercat să dea foc casei

Ieri, o crimă între doi soţi români a şocat comunitatea din Pescia Fiorentina, o localitate Capalbio, regiunea Grosseto, Italia. O tânără româncă a sfârşit ucisă de soţul ei, la doar 32 de ani. La câteva ore după mediatizarea crimei, presa din Peninsulă a făcut publică identitatea românilor.

Mădălina a fost ucisă fără milă de soţul ei, în Italia. Tânăra româncă a sfârşitînjunghiată, fiind ucisă cu 10 lovituri de cuţit. După ce şi-a omorât soţia, bărbatul de 39 de ani ar fi încercat să dea foc casei.

Potrivit La Nazione, este vorba despre Mădălina (32 de ani) şi Adrian (39 de ani). Reamintim că tragedia a avut loc luni dimineaţă, într-o vilă de care soţii Luminita se îngrijeau de mai mulţi ani. În jurul orei 6.00, între Mădălina şi Adrian a izbucnit o ceartă, în timpul căreia bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe româncă în zona abdomenului și în torace.

După ce şi-a omorât soţia, bărbatul de 39 de ani ar fi încercat să-şi dea foc sau să incendieze casa, pentru a acoperi urmele, cele două ipoteze fiind cercetate acum de procurori. Cert este că Adrian a fost cel care a chemat carabinierii. (Vezi VIDEO de la locul tragediei.) El a fost dus sub pază la spitalul din Orbetello, cu arsuri și răni ușoare.

Urme de arsuri au fost găsite inclusiv pe covor, susţin jurnaliştii italieni.

Pentru Mădălina, însă, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să facă nimic. Tânăra de 32 de ani a fost găsită moartă, întinsă pe covor, între sufragerie și ușa de la intrare. Femeia ar fi încercat să se apere de furia soţului, însă cele zece lovituri de cuţit nu i-au lăsat nicio şansă de supravieţuire.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Invitație la Concertul de Crăciun “Tradiții prin ochi de copii” 2020

Iată parlamentarii care vor reprezenta Diaspora! Un român din Italia a fost ales deputat