in

Heroină în sutien: arestată pentru trafic de droguri

Prea multe plimbări cu bicicleta în aceleaşi locuri la aceeaşi oră i-au făcut bănuitori pe carabinieri care, după o perioadă de filaj, au arestat-o pe Simonica Andreea Elisabeta, 26 de ani, pentru trafic de heroină.

Tânăra îşi stabilea întâlniri cu clienţii în faţa unui depozit din apropiere de Forli şi toate aceastea erau efectuate cu bicicleta.

Vineri 18 mai, carabinierii au blocat-o. La prima percheziţie au ieşit la iveală câteva grame de heroină ascunse în sutien, iar acasă a fost găsită altă heroină şi un cântar de precizie pentru trafic.

Însoţită în faţa judecătorului, femeia româncă a cerut arestul domiciliar întrucât trăieşte cu fiica foarte mică, mai ales  având în vedere că soţul ei ar fi fost de puţin timp arestat pentru încălcarea condiţiilor arestului domiciliar.

Cocaină în chiloţi

Un alt episod similar a fost înristrat la Sanremo. Tribunalul din Sanremo l-a condamnat pe 21 mai la 10 luni de închisoare pe Ionuţ Lungu, de 23 de ani, arestat pe 3 februarie de poliţia din Sanremo, în faţa unui supermarket din oraş, cu acuzaţia de deţinere în scop de trafic de substanţe stupefiante.

Împreună cu el a ajuns la închisoare şi Bujenit Remus Florin, de 26 de ani. Cei doi se aflau la bordul unui Ford Puma condus de Lungu. La o primă percheziţie, agenţii au găsit asupra lui Ionuţ (fără antecedente penale spre deosebire de Florin, care are antecedente asemănătoare) 75 de grame de cocaină împărţite în două părţi: 10 grame în şosete şi 65 în chiloţi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Miss România în Italia 2012/ Încep preselecţiile!

Şi-a aruncat copilul la gunoi, 8 ani închisoare