in

I-a dat unei bătrâne un pumn în faţă pentru 50 de euro VIDEO

Este considerat responsabilul unui jaf asupra unei bătrâne, comis pe 16 iulie anul trecut, în zona San Giuliano, la Rimini. Pentru acele fapte, care au cauzat în afară de multă spaimă, ruptura septului nazal al femeii, o rimineză de 79 de ani, Ioan Bălaşca, român de 21 de ani, a primit un mandat de arestare preventivă, emis de judecătorul pentru investigaţii preliminare de la Tribunalul din Rimini pe 28 decembrie anul trecut.

Mandatul i-a fost notificat pe 2 ianuarie în închisoarea din Civitavecchia, unde este în acest moment închis într-o altă cauză. Carabinierii din Rimini l-au găsit cu ajutorul amprentelor digitale şi a telefonului mobil. Potrivit reconstituirilor, bărbatul ar fi intrat în casa bătrânei femei în jurul orei 23.30. Nereuşind să intre pe uşă, a smuls plasa pentru ţânţari de le fereastră pentru a intra în casă. Odată intrat, a surprins-o pe femeie dormind în pat. Bătrâna s-a trezit şi văzându-l, terorizată, a început să urle. Tânărul de 21 de ani i-a fi dat un pumn violent în faţă care i-a provocat ruptura septului nazal, smulgându-i apoi de la gât lănţişorul de aur cu o camee. Înainte de a fugi a strâns şi tot ce era pe comodă, o poşetă în care se aflau 50 de euro şi cheile de la casă.

Momente de teroare pură care au lăsat urme, nu numai fizice, bătrânei care, din acea zi are, pe bună dreptate, o serie de dificultăţi să rămână singură. Cercetările criminalistice efectuate de Echipa de Cercetări de la Nucleul Investigativ, au permis descoperirea unei amprente utile pe rama de metal a plasei pentru ţânţari smulsă. Obiectul, trimis la Ris din Parma, a dat imediat rezultat pozitiv.

Amprenta aparţinea degetului inelar drept al lui Bălaşca. Acestui element i s-a adăugat telefonul mobil. În urma verificării telefonului tânărului de 21 de ani, depus la biroul matricol al închisorii Regina Coeli din Roma, unde anchetatul se afla pentru o altă cauză, a reieşit că utilizatorul celularului, cu câteva minute înainte de jaf, efectuase trafic telefonic conectându-se la celula radio situată în apropierea locuinţei jefuite.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, în pragul unui eşec: aderarea la Schengen, amânată din nou

Hoţ de cabluri, mort electrocutat