in

I-a distrus maşina soţiei, după ce mama ei nu i-a returnat un împrumut de 8.000 de euro, condamnat la închisoare la Brescia

Un român de 50 de ani, stabilit în Italia, a fost condamnat la închisoare pentru un an şi jumătate, după ce i-a distrus maşina soţiei.

Întreaga poveste a început, însă, în 2012, când românul i-a împrumutat mamei soţiei sale 8.000 de euro pentru ca aceasta să-şi ridice o casă în România, conform Brescia Today, citat de observator.tv.

Bărbatul şi-a cerut de mai multe ori banii înapoi, însă soţia lui şi mama acesteia nu a reuşit să returneze decât 5.000 de euro.

La un moment dat, bărbatul şi-a ieşit din minţi şi a declanşat un scandal monstru, răzbunându-se tocmai pe maşina soţiei.

Gesturile sale au făcut-o pe femeie să fugă de acasă şi să ceară divorţ.

Românul a fost condamnat în cele din urmă la un an şi şase luni de închisoare pentru că a căutat să-şi facă singur dreptate.

Iniţial, fusese condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare, fiind găsit vinovat de comiterea mai multor infracţiuni.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Ai studiat în străinătate? Statul român îți recunoaște acum GRATIS diploma. «Ceea ce au învățat merită recunoscut și apreciat»

Padova, șoferul român care a salvat copiii din autobuzul școlar nu se poate angaja: «Nu sunt un monstru, am nevoie de o slujbă»