in

I-a scris „ești frumoasă” unei fete pe Facebook: minor bătut la sânge la Cervaro


„Ești frumoasă”, un comentariu inofensiv pe Facebook la fotografia unei fete din Cervaro (în provincia Frosinone) a declanșat raidul punitiv împotriva unui minor, organizat de către un alt pretendent al tinerei.

O bătaie înregistrată de un prieten al atacatorului și postată pe social media.

Totul s-a întâmplat în Cervaro, unde trăiesc protagoniștii poveștii. După ce a citit comentariul, băiatul, cu complicitatea unui prieten, și-a sunat rivalul chemându-l la un meci de fotbal pe terenul de sport. Adolescentul, nebănuind falsitatea
motivului întâlnirii, a căzut în capcană.

Apoi a ajuns la teren, unde nu era niciun meci și unde a fost bătut la sânge de băiatul mai mare. A ajuns la spital pentru răni considerate vindecabile în 21 de zile. Părinții victimei au decis să depună o plângere pentru lovire și vătămare, scrie Il Messaggero.

vaccinarea in masa

Un virusolog celebru nu recomandă vaccinarea în masă în plină pandemie: «Un virus relativ inofensiv ar putea fi transformat într-o armă biologică de distrugere în masă»

vaccina mafia

Mafia, infiltrată în campania de vaccinare din Italia. Organizațiile criminale redirecționează vaccinurile către apropiații lor