in

Îi dădea palme și o trăgea de păr pe bătrâna de 90 de ani, îngrijitoarea bătăușă condamnată la patru ani închisoare

Rele tratamente față de femeia în vârstă de peste 90 de ani pe care o îngrijea. Anisoara Singeap, o româncă de 53 de ani, arestată în primele zile ale lunii octombrie, în urma unei anchete a parchetului din Nocera Inferiore, a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru această acuzație.

Sentința a fost emisă de judecătorul unic al instanței din Nocera, care a dispus și interdicția de a ocupa funcții publice, pentru inculpată, pentru o perioadă de cinci ani.

În 15 zile se vor afla și motivele instanței pentru care instanța a achitat-o pe femeie de o a doua acuzație, aceea de vătămare.

Ancheta condusă de procurorul adjunct Gaetana Amoruso, concentrată în zona dintre Cava de ‘Tirreni și Nocera, a cuprins o perioadă anterioară datei de 22 septembrie. Femeia, originară din România, avea grijă de o femeie în vârstă de peste 90 de ani, care suferă de o boală debilitantă.

Potrivit acuzațiilor, inculpata avea comportamente agresive și amenințătoare, repetate în timp, față de victimă.

Palme, împingerea, lovirea și tragerea de păr, precum și agresiuni verbale și urlete, maltratând persoana vătămată care, fiind afectată de demența senilă, nu avea capacitatea de a reacționa sau de a cere ajutor.

Femeia în vârstă a fost nevoită să trăiască într-o atmosferă de teamă, constrângere și suferință.

Carabinierii au montat camere de supraveghere în casa bătrânei de 95 de ani şi astfel au descoperit nenorocirile la care aceasta era supusă. Românca obişnuia să o pălmuiască în permanenţă pe bătrână, o lovea cu sticle de plastic peste cap şi o dădea cu capul de pereţi.

Având proba imaginilor video, românca a fost reţinută.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român a înfipt cuțitul de 11 ori într-un egiptean cu care s-a certat la Florența. Aveau antecedente pentru droguri

Ajun de coșmar pentru un român din Milano, amenințat cu arma și jefuit la locul de muncă